joi, 4 iulie 2019

Orice sofer are nevoie de acest dispozitiv


Fiecare sofer constientizeaza cu cat de multe situatii neplacute se poate confrunta in trafic, motiv pentru care o camera auto se dovedeste a fi o adevarata necesitate. Un asemenea dispozitiv are rolul de inregistrare audio video, astfel ca in cazul in care intervine o problema, gadgetul sa aduca probele necesare. Camere auto gasesti la tot pasul, insa cum stii pe care sa le alegi? E simplu, mai bine te orientezi direct catre iUni unde ai acces la o gama diversificata si este imposibil sa nu dai peste cea mai potrivita optiune pentru tine.

Conectare simpla
Fiecare astfel de dispozitiv are propria baterie, insa aceasta are rolul de pastrare a datei si orei, precum si a setarilor, motiv pentru care gadgetul se conecteaza fie la bricheta masinii, fie la bateria acesteia pentru autonomie nelimitata. Mai apoi, fisierele sunt usor de transferat catre laptop prin intermediul cablului USB care e inclus in pachet, iar memoria camerei poate fi suplimentata pana la 64 GB prin intermediul unui card microSD. Asadar utilizatorii nu trebuie sa se ingrijoreze ca memoria va ajunge la capacitate maxima intrucat inregistrarile vechi sunt sterse automat, fiind inlocuite de catre cele mai noi, bineinteles, cu exceptia cazurilor in care sunt sesizate pericole, iar fisierele se vor regasi intr-un alt folder.


Locul potrivit
Cu siguranta, asemenea dispozitive se gasesc la tot pasul, insa o camera video auto iUni se poate gasi la magazinul cu acelasi nume, de unde nici un client nu va pleca dezamagit. Tarifele sunt accesibile pentru toate buzunarele si oricand exista posibilitatea de a plasa o comanda direct pe site, ocazie cu care se economiseste mult timp, iar atunci cand sunt achizitionate produse in valoare de minim 499 de lei, transportul este gratuit prin curier in toata tara. Mai mult, cei interesati au ocazia si de a testa produsele inainte de a le achizitiona direct in showroom-ul iUni.

Atentie sporita
Este important ca aceste dispozitive sa nu fie lasate in autoturism pe durata noptii sau atat timp cat nu sunteti in masina, deoarece ele vor deveni tinta hotilor, iar pentru a le fura, acestia vor provoca mai multe daune, precum un geam spart sau fortarea portierei, pagube care de multe ori sunt mai costisitoare decat camera in sine. In plus, camerele pot avea fie o memorie incorporata, fie i se poate atasa un card microSD, in functie de preferinte, de necesitati si de durata perioadei petrecute in trafic zi de zi.

Apeleaza chiar acum la iUni si vezi cele mai bune camere auto pentru nevoile tale, cumpara la cele mai mici preturi si bucura-te de o experienta grozava de fiecare data cand folosesti aceste dispozitive.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu